Nerveuze start van beide ploegen waar het shotpercentage heel laag ligt. Toch door enkel snelle tegenaanvallen van HBBC kon het eerste kwart positief afgesloten worden door de bezoekers (18-12). In het tweede kwart kon SKW het spel van HBBC wat stilleggen, maar kon niet verhinderen dat HBBC toch ook dit kwart winnend wist af te sluiten (ruststand 30-23).In de tweede helft kon SKW profiteren van het reboundverlies bij HBBC en kon iets dichter sluipen. Toch door een sterke bank bij HBBC (26 punten) konden zij een kloof slagen die blijkbaar genoeg was voor de winst. Uitslag 45-57 en zo komt HBBC B alleen aan de leiding van het klassement.[b]Scoorden voor HBBC:[/b]Van Houdt 12Dankers T 10Verstappen 10Hoeylaerts 8Michotte 6Beutels 4Thys T 2Thys P 2Geluykens 1Thys D 0Faes 0